ПРОФИЛИРАНА ПРИРОДО-МАТЕМАТИЧЕСКА ГИМНАЗИЯ "АКАД. ИВАН ЦЕНОВ" ГР. ВРАЦА

неделя, 5 февруари 2017 г.

Среща, посветена на здравословния начин на живот

Младежки център Враца организира среща, посветена на здравословния живот. Наш представител на събитието беше Катерина Кирилова. Ето какво сподели тя след срещата:
„Срещнахме се с Николай Гетов. Още на външен вид, като го погледне човек, може да разбере какъв начин на живот води - изключително запознат със здравословния начин на живот и здравословното хранене. Казва, че постоянно чете нова и нова информация за храненето. Сам готви за да знае какво консумира. Разказва, че му е било доста трудно да се научи. Започнал със спорта, когато е на 14 години, с цел да отслабне.
Попитахме го какво би казал за добавките, които често младежите вземат за по-бърз ефект. Споделя, че той сам е опитвал, когато е бил по-малък, но с времето е осъзнал, че вместо да помагат, те вредят.
Може би нещото, което всички искаха да го попитат най-много, беше "Как успяваш да съчетаеш натовареното си ежедневие със спорта и здравословно хранене?". Отговаря: "С времето това, което правиш, се превръща в рутина, не нещо, което правиш на сила."
Интересно е мнението му за млечните продукти. Според него ние трябва да намалим драстично приема им, особено приема на прясно мляко. Дава пример с бебетата - когато са малки, се нуждаят от него и го приемат чрез майката, но когато пораснат, те спират да го приемат“.

A member of our team attended a meeting with a young bodybuilder who practices street fitness. She was our reporter to the event and shared her impression with the rest of the team.


Няма коментари:

Публикуване на коментар